contingut promocionat
MIREIA MASDEU STUDIO Logo

 

 

En què consisteix un projecte d’interiorisme?

Si se segueixen les tres fases d'un projecte d'interiorisme i està tot molt ben estudiat des de l’inici, l’èxit de la reforma està assegurat

A Mireia Masdeu Studio t'ajuden en el teu projecte d'interiorisme i aquest consta de 3 fases ben diferenciades.

1.- Fase d’Avantprojecte

Un cop els clients han explicat les necessitats que tenen i el que volen aconseguir amb la reforma, es comença a treballar en la fase d’Avantprojecte, on s’estudia la distribució de l’espai en planta i alçats i es realitzen imatges 3D per recrear l’ambient dels espais dissenyats.

2.- Projecte executiu

Un cop acceptat l’avantprojecte per la propietat, es treballa el projecte executiu, amb la redacció de plànols tècnics per poder executar l’obra i per poder pressupostar la reforma global fins al més mínim detall. Aquesta fase és molt important per no tenir sorpreses fora de pressupost i perquè l’obra es pugui efectuar en el termini fixat.

3.- Coordinació de l’obra

L’última fase és la coordinació de l’obra on l’interiorista fa el seguiment de tots els industrials i de les feines fetes, així com les gestions per a l’adquisició de materials i mobiliari.

Si se segueixen aquestes tres fases i està tot molt ben estudiat des de l’inici, l’èxit de la reforma està assegurat!

Tens pensat reformar l’interiorisme de la teva llar o la teva empresa? O vols engegar un projecte d’interiorisme per la teva nova casa o el nou negoci? Contacta amb Mireia Masdeu Studio.

 Projectes de l'estudi d'interiorisme Mireia Masdeu. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem