contingut promocionat
logo proddigia

 

 

Espectacular i exclusiva torre davant del Golf de Sant Cugat, un espai de somni

La propietat destaca per la seva proximitat al centre, la seva integració en el camp de golf i perquè és la primera casa en venda en els últims 20 anys al mateix tram del carrer Villà

Has somiat alguna vegada viure al cor del golf, un dels paradisos de Sant Cugat? Proddigia t'ofereix una majestuosa propietat, única i exclusiva, situada a pocs metres del centre de la ciutat. Aquesta immobiliària et proposa aquest habitatge excepcional. Així que, si el vols, ven la teva propietat actual i, per un petit esforç, trasllada't a viure en aquesta torre espectacular. Descobreix el valor de la teva propietat.

  Demana cita, ara!

Luxe i exclusivitat amb totes les comoditats

Aquesta magnífica residència, que té una superfície construïda de 695 m² i 864 m² de parcel·la, és obra de Miquel Castells Molist. Construïda l'any 2000 amb un disseny innovador, ofereix un nivell de luxe i confort sense precedents a la zona.

La propietat, que dona la benvinguda amb una àmplia i senyorial entrada, destaca per les seves sis àmplies habitacions i vuit banys, garantint comoditat i privadesa. A més, només a la planta baixa ja trobaràs un menjador formal per a 14 comensals.

Saló-menjador del majestuós habitatge que ofereix la immobiliària Proddigia a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Saló-menjador del majestuós habitatge que ofereix la immobiliària Proddigia a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Impressionants vistes al golf

Aquesta casa permet gaudir de totes les necessitats i serveis del centre urbà sense renunciar a la pau i la serenor que ofereix la seva excel·lent i exclusiva ubicació a tocar del camp de golf. Quilòmetres i quilòmetres de verd a l'horitzó ofereixen una de les millors vistes panoràmiques de la ciutat.

Vistes al golf des de l'espectacular casa que ofereix la immobiliària Proddigia de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Vistes al golf des de l'espectacular casa que ofereix la immobiliària Proddigia de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Oportunitat excepcional de compra

L'exclusivitat d'aquesta propietat també es veu reflectida en el fet que no s'ha venut cap altra casa en aquest tram i costat del carrer els darrers 20 anys. Això subratlla encara més el valor únic i l'oportunitat excepcional que representa aquesta torre per als que busquen una residència en una de les zones més demandades de Sant Cugat.

No perdis l'ocasió que ofereix Proddigia de fer teu aquest paradís davant del Golf de Sant Cugat.  Un veritable tresor que espera ser descobert.

Esbrina el valor de la teva propietat i comença a fer realitat el teu millor somni.

  Demana cita, ara!

Proddiga, des de 2013 a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem