contingut promocionat
amat logo 2020

 

 

Èxit del debat sobre el sector d’Amat Immobiliaris

Durant l’acte, es va aprofundir en les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda

Amat Immobiliaris va organitzar el mes d’abril al Col·legi d’Economistes de Barcelona un esdeveniment amb l’objectiu de reflexionar sobre els darrers canvis introduïts per la nova Ley Nacional de la Vivienda, aprovada el 15 de març d’aquest mateix any. Més de 80 clients d’Amat, juntament amb membres de l’equip, van omplir la sala per participar en aquest debat clau sobre el mercat immobiliari.

  Contacta, ara!

Ponents de la jornada sobre el sector immobiliari organitzada per AMAT immobiliaris. FOTO: Cedida

Ponents de la jornada sobre el sector immobiliari organitzada per AMAT immobiliaris. FOTO: Cedida

Les implicacions pràctiques de la nova legislació

Durant l’esdeveniment, es va aprofundir en les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda a través de les intervencions de Carme Trilla, reconeguda autoritat en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya, i Esther Vallès, cap de Patrimonial d’Amat Immobiliaris. Trilla va aportar la seva vasta experiència i perspectiva, mentre que l’Esther Vallès es va centrar a detallar els aspectes concrets de la nova legislació. Això va ser molt útil per a aportar claredat sobre les implicacions pràctiques de la nova Ley Nacional de la Vivienda per als clients d’Amat.  L’esdeveniment va comptar, també, amb la participació del director general d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes, que va proporcionar una visió detallada de la situació actual del mercat de lloguer a Barcelona, ​​Sant Just Desvern i Sant Cugat. Utilitzant dades destacades de l’informe de mercat del 2023 presentat recentment als mitjans de comunicació, Homedes va contextualitzar els reptes i oportunitats a les quals s’enfronta el sector. Després de les intervencions de Carme Trilla, Esther Vallès i Guifré Homedes, es va donar pas a un torn de preguntes amb els clients que va permetre comprendre millor les seves inquietuds i expectatives.

Assistents a la jornada sobre el sector immobiliar d'AMAT immobiliaris. FOTO: Cedida

Assistents a la jornada sobre el sector immobiliar d'AMAT immobiliaris. FOTO: Cedida

Des d’Amat, asseguren que el seu compromís és continuar treballant per mantenir informats a la comunitat sobre les novetats en matèria d’habitatge.

Vols conèixer més sobre Amat Immobiliaris i els serveis que ofereix. Contacta-hi!

  Contacta, ara!

Tot l'equip d'Amat FOTO: cedida

 
Comentaris

Destaquem