Amb un primer establiment a Lleida i coincidint amb l’inici de la pandèmia de la COVID-19, els propietaris van obrir un segon restaurant a Sabadell, amb el mateix nom en homenatge als seus orígens: Presseguer, en referència a l’arbre fruiter emblemàtic del Segrià. Al cap d’una setmana, la irrupció de la crisi sanitària els va obligar a tancar temporalment. Així i tot, van saber adaptar-se a les circumstàncies i, amb perseverança, van continuar oferint servei dins les limitacions del moment fins que van poder reprendre l’activitat amb plena normalitat.

Interior de Presseguer Restaurant a Sabadell. FOTO: Cedida
Calidesa i acolliment
L’espai, situat al cor de la cocapital del Vallès Occidental, ha estat completament reformat per oferir un ambient càlid i sofisticat, amb una aposta per l’interiorisme. Segons els propietaris del restaurant Presseguer, s’ha volgut donar “molta importància a la decoració” perquè “el públic se senti com a casa”.
L’estètica ha estat concebuda per enriquir l’experiència gastronòmica més enllà del paladar. A la carta hi destaca una cuina mediterrània i italiana d’alta qualitat, amb una selecció acurada de pastes, pizzes, carns, amanides i plats ideals per compartir.

Interior de Presseguer Restaurant a Sabadell. FOTO: Cedida
Elegància i versatilitat
El local es distribueix en tres ambients diferenciats: una sala principal a peu de carrer, un menjador inferior de dimensions més reduïdes i encant íntim, i un tercer espai a la planta superior. En total, el restaurant té capacitat per acollir fins a 155 comensals.
L’interiorisme juga amb textures naturals com la fusta i el vímet, integrades amb una vegetació ben escollida que aporta frescor i harmonia. El conjunt transmet calidesa i una sensació de confort molt buscada per part de la propietat.

Interior de Presseguer Restaurant a Sabadell. FOTO: Cedida
Llum i atmosfera
La il·luminació és una peça clau del disseny. Es juga molt amb els llums fins al punt que de dia sembla un restaurant i de nit un altre completament diferent. Es poden regular en intensitat i color per adaptar l’espai a cada moment i clientela i acompanyar millor la vetllada. Entre setmana, Presseguer rep comensals amb un perfil professional, mentre que els caps de setmana es converteix en un punt de trobada per a famílies i grups d’amics.
Tot l’equip treballa amb una clara vocació: convertir cada visita en una experiència memorable, cuidant el servei, la gastronomia i un entorn estèticament impecable.