contingut promocionat
tot gespa logo bo

 

 

Gespa artificial 100% reciclable a Sant Cugat

La gespa artificial de la sèrie PRT és 100% reciclable, contribuint així a la preservació del medi ambient

Estàs buscant gespa artificial per casa teva o la teva comunitat de veïns que et permeti estalviar aigua? A TOT Gespa, empresa especialitzada en instal·lació de gespa artificial a Sant Cugat i rodalia, disposen d’una gespa innovadora i molt ecològica.

Com és la nova gespa artificial de la sèrie PRT?

A diferència dels productes regulars que empren el làtex o el poliuretà com a revestiment, la sèrie PRT no té cap mena de revestiment.

A més, la gespa artificial de la sèrie PRT ofereix una permeabilitat a l’aigua excepcional, la qual cosa significa que permet que l’aigua dreni de manera uniforme i ràpida a través de tota la base, evitant l’acumulació d’aigua en la superfície.

Per últim, cal destacar que la gespa artificial de la nova sèrie PRT és 100% reciclable, contribuint així a la preservació del medi ambient i proporcionant una opció més sostenible i l’alternativa més ecològica a la gespa artificial.

Totes aquestes característiques fan un producte que sigui més lleuger, suau i fàcil d’instal·lar.

Per què gespa artificial?

Si encara necessites més motius per instal·lar gespa artificial a casa teva o a la teva comunitat de veïns, has de saber que la gespa artificial ofereix una aparença i textura naturals sense necessitat de regar, segar ni aplicar pesticides i també et permet gaudir d’un jardí sempre verd i ben cuidat, independentment de les condicions climàtiques.

Milloren qualsevol pressupost

Si vols transformar el teu jardí en un oasi verd sense esforç, confia en TOT Gespa, l’empresa que t’ofereix un producte de qualitat amb un preu ajustat. Milloren qualsevol pressupost, el que et garanteix que amb aquesta empresa sempre trobaràs l’opció més econòmica per gaudir de tots els avantatges de la gespa artificial.

La gespa artificial de TOT Gespa ofereix un resultat excel·lent. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem