contingut promocionat
Jardiland logo

 

 

Grans ofertes i descomptes pel 50è aniversari de Jardiland Sant Cugat

Aquesta setmana aquest centre de jardineria de referència a la ciutat ha preparat moltes novetats interessants amb motiu del seu 50è aniversari

Jardiland et convida a la seva gran festa. Fins al 21 de maig, apropa’t a la botiga de Sant Cugat i descobreix totes les sorpreses que tenen preparades per a tu.

50 anys de Jardiland Sant Cugat. FOTO: Cedida

50 anys de Jardiland Sant Cugat. FOTO: Cedida

Descomptes impressionants a Jardiland Sant Cugat

Aprofita ofertes i descomptes increïbles en una gran varietat de flors, plantes, arbustos i complements, també en eines pel bon manteniment del jardí i en un seguit d’articles de decoració, conjunts de mobles, gandules i barbacoes per a crear els millors espais interiors i exteriors. I per descomptat, ofertes també en una selecció d’hortícoles que han preparat, llestes per plantar al balcó, a la terrassa o al jardí. 

El centre de jardineria de Sant Cugat celebra 50 anys a la ciutat. FOTO: Cedida

El centre de jardineria de Sant Cugat celebra 50 anys a la ciutat. FOTO: Cedida

Jardiland Sant Cugat es vesteix de festa per celebrar els 50! I com no podia ser d’una altra manera, en aquesta celebració també han pensat en els nostres millors amics i companys. És per això que trobaràs una acurada selecció de productes per a les teves mascotes a preus increïbles, per mimar-los com cal. 

Recorda abans del 21 de maig tot són ofertes i sorpreses que ben segur que et captivaran! Visita Jardiland a Sant Cugat i celebra les seves 50 primaveres! 

Jardiland Sant Cugat és el garden de la ciutat per a les compres de jardineria, animals i decoració. FOTO: I-stock:157364693_IMarzi

 
Comentaris

Destaquem