contingut promocionat
bañodecor logo

 

 

Guanya espai i confort en el teu bany gràcies a Bañodecor

Aquesta empresa et canvia la banyera per un plat de dutxa en vuit hores i adapta el teu bany per millorar la funcionalitat, però sense passar per alt l'estètica

Bañodecor, amb més de 30 anys en el sector de la construcció, és una empresa especialitzada en el canvi de banyera per dutxa a Sant Cugat i a tot Catalunya que està compromesa amb el benestar de les persones. Tenen una especial sensibilitat per la gent gran i, prova d'això, és la darrera promoció que tenen en funcionament. Regalen 100 euros per cada canvi de banyera per plat de dutxa. "A partir de certa, edat el canvi de banyera és recomanable", assegura el seu director comercial, JuanFran Iniesta.  Haver d'aixecar una cama per dutxar-se provoca caigudes i quan es produeixen als banys acostumen a ser complicades perquè hi ha molts obstacles que poden provocar danys, com ara la mampara, el bidet, el vàter, el lavabo, etc. Per això, des de l'empresa suggereixen sempre canviar la banyera per un plat de dutxa i adaptar tot el bany per millorar la seguretat i el benestar.

  Truca, ara!

canvi banyer dutxa bañodecor 2

El canvi de banyera per dutxa a Bañodecor millora la seguretat de les persones. FOTO: Cedida

Com adapten el bany a Bañodecor per millorar el benestar de les persones?

L'empresa adapta els banys amb tot el que cal perquè l'usuari pugui augmentar la seva seguretat. En concret, ho fan canviant el plat de dutxa i instal·lant agafadors a la dutxa per evitar relliscades i al vàter per facilitar a l'usuari aixecar-se i ajupir-se. Canvien la banyera per dutxa en un dia i adapten el bany amb el màxim confort amb rapidesa.

A més a més, Bañodecor adapta als banys fent ús d'un bon disseny que combina funcionalitat i estètica. Això significa que els elements com els agafadors i els accessoris de suport no només són pràctics, sinó que també s'integren harmoniosament en l'entorn del bany, creant un espai acollidor i agradable. Tot són avantatges.

El canvi de banyera per dutxa a Bañodecor millora el confort. FOTO: Cedida

El canvi de banyera per dutxa a Bañodecor millora el confort. FOTO: Cedida

Millor prevenir que curar

Darrerament, les persones i, especialment, la gent gran, són cada vegada més conscients que han d'adaptar el bany com més aviat millor. A molts dels clients als quals els han canviat la banyera per dutxa i no els han instal·lat agafadors, han trucat després de poques setmanes per contractar el servei. I molts d'aquests coincideixen a dir que tant de bo haguessin adaptat el bany abans.

Per a tot l'equip de Bañodecor és una satisfacció poder contribuir a la millora del benestar dels seus clients amb el canvi de banyera per dutxa o amb les diferents mesures per adaptar el bany que han dut a terme durant tots els anys de trajectòria en el mercat.

  Truca, ara!

Banodecor té un showroom amb producte de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem