contingut promocionat
lucas fox logo

 

 

Habitatges exclusius amb disseny avantguardista a Sant Cugat

Els habitatges des de 85 m², 3 i 4 dormitoris i piscina comunitària

Vols viure en una zona familiar (Volpelleres) a prop de tots els serveis i a tocar de les principals comunicacions? Lucas Fox t’ofereix els habitatges d’aquesta promoció immobiliària.

  Demana cita, ara!

Ofereix un total de 20 pisos de diferents tipologies: baixos, plantes intermèdies, àtics amb tres o quatre dormitoris exteriors, dos banys complets i un bany amb lavabo. Tots els habitatges compten amb terrasses menorquines per al control solar de 15 a 20 m², jardins independents als baixos (40-50 m²) i solàrium privat als àtics (65-70 m²). 

Render del saló-menjador de d'un habitatge a Volpelleres de LucasFox. FOTO: Cedida

Render del saló-menjador de d'un habitatge a Volpelleres (Sant Cugat) de LucasFox. FOTO: Cedida

Els pisos destaquen pel disseny modern, amb materials nobles, colors neutres i grans acabats. Ofereixen una distribució diàfana, amb estances obertes com el saló, el menjador i la cuina, que aprofita l’espai al màxim. De la mateixa manera, gràcies als grans finestrals que van des del terra fins al sostre les estances gaudeixen d’una gran lluminositat. També tenen sortida a la terrassa.

Els materials són exclusius: terres de parquet a l’interior i de porcellana als banys, armaris encastats, porta de seguretat i videoporter. Les cuines i els banys estan totalment equipats amb plaques de Silestone, electrodomèstics Balay i mobiliari Santos. Al bany, Roca. Disponibles el juny del 2025.

Render de la cuina d'un dels habitatges de Volpelleres de Lucas Fox. FOTO: Cedida

Render de la cuina d'un dels habitatges de Volpelleres (Sant Cugat) de Lucas Fox. FOTO: Cedida

A més a més, els habitatges gaudeixen d'eficiència energètica de primera classe, gràcies a la fusteria d'alumini marca Extrual amb cambra d'aire i trencament de pont tèrmic, climatització i producció d'aigua calenta sanitària per aerotèrmia de Daikin.

Tots els habitatges inclouen traster i plaça d'aparcament i s'ofereixen 10 places addicionals d'aparcament disponibles, per un preu de 20.000 euros cadascuna.

Render de l'interior del bany d'un habitatge de Volpelleres de Lucas Fox. FOTO: Cedida

Render de l'interior del bany d'un habitatge de Volpelleres (Sant Cugat) de Lucas Fox. FOTO: Cedida

La promotora ofereix l'oportunitat de fer canvis segons les preferències, tant en la distribució com en els materials; per exemple, la cuina es podria deixar de planta oberta o independitzar-la.

Si vols viure en un habitatge en un dels llocs amb més potencial de Sant Cugat, tens disponible 20 habitatges a la immobiliària Lucas Fox.

  Demana cita, ara!

 
Comentaris

Destaquem