contingut promocionat
bañodecor logo

 

 

Instal·la plats de dutxa segurs, antilliscants i certificats amb Bañodecor

Aquesta empresa canvia la banyera pel plat dutxa en vuit hores i amb opcions flexibles de finançament

Per evitar els petits accidents del dia a dia, no hi ha espai per a la improvisació, especialment quan es tracta de la seguretat al bany. Per no tenir ensurts és molt important seleccionar elements adequats per a l'espai de bany. És en aquest context que els plats de dutxa antilliscants i certificats esdevenen uns aliats essencials per a la tranquil·litat i la seguretat dins del teu habitatge.

  Demana informació, ara!

Canvia la banyera per un plat de dutxa antilliscant

Bañodecor és conscient de la importància d'aquest problema i ofereix una solució a aquesta necessitat: canviar la banyera per un plat de dutxa antilliscant i certificat. Ho fan en només vuit hores i amb productes d'alta qualitat. A més, no hauràs de preocupar-te de res durant la instal·lació perquè aquesta empresa s'encarrega de tot. Fins i tot dels residus de la teva vella banyera i de la neteja de l'espai. Això significa que pots gaudir dels beneficis d'una dutxa eficient en només unes hores i sense que afecti el teu dia a dia.

Els plats de dutxa que instal·la Bañodecor aporten seguretat a l'espai. FOTO: Cedida

Els plats de dutxa que instal·la Bañodecor aporten seguretat a l'espai. FOTO: Cedida

A més de la comoditat i la rapidesa de la instal·lació, aquesta empresa arrelada al Vallès també ofereix opcions de finançament flexibles per assegurar-se que aquesta millora en la seguretat del teu bany sigui accessible per a tothom. Amb terminis de fins a 24 mesos sense interessos i fins a 60 mesos segons les condicions establertes, Bañodecor fa que la transició a un plat de dutxa antilliscant estigui a l'abast de tothom.

Per tot això, Bañodecor esdevé l'elecció d'aquells que prioritzen la seguretat i el confort al seu bany. Contacta ara!

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem