contingut promocionat
instalparquet logo

 

Instalparquet, instal·lació i restauració de parquet de qualitat

Les restauracions professionals de parquets tenen uns resultats tan bons com acabats d’instal·lar de nou

Vols reformar el teu pis, però vols aprofitar el parquet que ja tens instal·lat. A Instalparquet instal·len el parquet i el terra que tu vulguis (laminat, etc.) i restauren el parquet amb uns resultats excel·lents.


Restauració de parquets

En aquestes fotos pots veure l’abans i després de la restauració d’un parquet. En la primera foto pots veure un parquet molt antic desgastat i en la segona pots veure el mateix parquet restaurat. Oi que sembla que sigui nou? Doncs això és el que saben fer els professionals d’Instalparquet. Restauracions professionals de parquets que tenen uns resultats tan bons com acabats d’instal·lar de nou.

Abans restauracio parquet centenari feta per Instalparquet. FOTO: Cedida

Abans restauracio parquet centenari feta per Instalparquet. FOTO: Cedida

Apliquen sempre els millors productes ecològics del mercat i equipats amb la millor maquinària, utilitzant potents aspiradors connectats a les màquines de polir.

Polir i envernissar el terra de fusta, és l’opció de donar una altra oportunitat a la seva tarima i conservar el seu aspecte càlid i natural, atorgant-li molts anys més de vida.

1 Rest. 100años después

Després d'una restauració d'un parquet del 1905. FOTO: Cedida

 

La fusta és un material que pot perdurar tota una vida, és un material molt versàtil, donat a les seves característiques poden donar diferents acabats com ara vernís a l’aigua, oliats, tenyits, etc.

Instal·lació de parquet

Però també instal·len parquet nou. Els seus professionals duen a terme tota mena d’instal·lacions de parquet, tant encolat com flotant.  Subministren i instal·len parquet multicapa, industrial, lamparquet, espiga, punta Hongria, entarimat, dama, etc.

Altres serveis

A banda d’aquests serveis, instal·len paviments laminats i vinils, tarima exterior, portes d’interior i fan recobriment d’escales. L’empresa destaca per la seva pulcritud i professionalitat, posant èmfasi en els detalls i la qualitat dels acabats. Estan compromesos amb la satisfacció total del client en tots els projectes. Fan treballs a mida

Instalparquet ofereix restauracions de parquet. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem