contingut promocionat
lucas fox logo

 

 

Lucas Fox, experts locals amb projecció i presència internacional

Aquesta agència immobiliària contribueix a trobar el lloc dels somnis dels seus clients o vendre la seva propietat

Lucas Fox és una immobiliària fundada el 2005, que ofereixen un servei complet amb habitatges residencials d’alta qualitat i una àmplia gamma de serveis immobiliaris per a clients nacionals i internacionals. Compta amb 35 delegacions repartides per Europa i Sant Cugat ocupa un lloc destacat en l’estructura comercial del grup.

Enfocats a trobar la propietat dels teus somnis

L'oficina liderada per Nacho García de Palau, conjuntament amb Michael DiCarpio,   aporta al sector una filosofia de marca basada en el coneixement local. Nacho García valora de Lucas Fox que és una referència en el sector immobiliari i comparteix tots els valors de la marca, l’eficàcia, professionalitat i el compromís per fer les coses bé. També remarca l’ambició del grup, les perspectives de creixement i el recorregut que té tant des del punt de vista local com internacional. “He confiat molt en el projecte i vull portar Lucas Fox a la referència de la zona de Sant Cugat i rodalia i destaco el bon equip que tenim. Per a mi és un repte, però estic segur que aconseguirem expandir l’empresa encara més del que ja ho està”, apunta García. Actualment, lidera un equip d’11 professionals multilingües, sèniors, amb perfils locals i experiència internacional.

Rècord de transaccions el 2023

L'oficina de Sant Cugat ha facilitat més de 30.000.000 euros en transaccions l’any 2023. A més, el preu mitjà de venda ha assolit els 950.000 euros, reflectint no només la seva eficàcia en l’execució de transaccions sinó també la seva capacitat per gestionar propietats d’alt valor.
Lucas Fox va aterrar fa anys a Sant Cugat amb els millors ingredients que podria tenir per a aconseguir-ho: Un equip il·lusionat que treballa amb constància, tenacitat i professionalitat perquè els seus clients puguin assolir els seus objectius.

Oficina de Lucas Fox International Properties a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem