Nou espai cuines a la botiga de Catalonia Ceramic

Amb aquesta inauguració, el grup vol donar protagonisme a les cuines, “el centre neuràlgic de les cases”

Catalonia Ceramic ha inaugurat, aquest dijous 25 d'abril el Kitchen  Showroom Sabadell, un nou espai de cuines en un acte que va aplegar un centenar de persones, entre clients, professionals, particulars, i proveïdors. Més de 200 m² d’exposició on els assistents han pogut veure les noves cuines que complementen la ja consolidada exposició de cuines de Catalonia Ceramic.

Inauguració del nou espai cuines a la botiga de Catalonia Ceramic a Sabadell. FOTO: Carme de Olazabal

Eva Pujol, CMO de Catalonia Ceramic, ha donat la benvinguda als assistents, agraint-los la seva presència. Seguidament, ha tingut lloc la presentació dels responsables de Catalonia Ceramic, Josep Maria Tey, director general de Catalonia Ceramic, i de Marcel·lí Sugrañes, conseller delegat del Grup. L’acte ha comptat amb la presència de Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat de Sabadell.

Josep Maria Tey ha destacat que amb aquest nou espai de venda i exposició de cuines el grup s’adapta a les noves formes de vida de la societat,  posant de manifest la importància de “l’espai cuina” que ha esdevingut “el centre neuràlgic de les cases”. Aquesta nova exposició presenta en paraules de Tey “unes cuines alineades amb l’estil de vida i les necessitats que tenim avui dia,  i alhora respectant les màximes professionals que tenim a Catalonia Ceramic: servei, amplitud de gamma, varietat de producte, i adaptació a les diferents necessitats del projecte amb assessorament tècnic i professional”. També ha ressaltat la implicació de Catalonia Ceramic en el teixit empresarial de Sabadell, triant la seu de Sabadell, com a principal showroom de cuines dins el grup que compta amb altres botigues a Barcelona, Cerdanyola/Sant Cugat, Cornellà i Premià.

Inauguració del nou espai cuines a la botiga de Catalonia Ceramic a Sabadell. FOTO: Carme de Olazabal

Lluís Matas amb Josep Maria Tey. FOTO: Carme de Olazabal

Lluís Matas, tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat a Sabadell, en el seu torn de paraula ha expressat la satisfacció de l’Ajuntament de Sabadell en vers Catalonia Ceramic, per la seva implicació amb la ciutat i la incidència laboral i econòmica de la nova exposició de venda de cuines a Sabadell. “Nosaltres el que fem des de Promoció Econòmica és fer que Sabadell sigui una ciutat d’oportunitats, per a emprenedors, per a empreses i que exerceixi de capital i aquest és un exemple del que volem que passi a la ciutat”, ha declarat. També ha afegit que des de l’Ajuntament treballen per “ajudar” i “posar la catifa vermella” a les empreses i als emprenedors que vulguin estar a Sabadell, com ara acompanyar-los en l’aterratge a la ciutat, en el procés de creixement i consolidació del negoci.

El nou Espai Cuines de Sabadell

Les cuines destaquen per la seva gran varietat d'estils, des dels ambients més clàssics fins als més moderns, sense oblidar els estils més nòrdics i els contemporanis amb tocs rústics. Es tracta de cuines versàtils, dinàmiques i practiques per atendre totes les peticions vinguin de particulars o de professionals. Al nou espai es poden veure gran varietat d'acabats, nous materials i les últimes tendències i innovacions del sector. Destaca la zona laundry room d'aires frescos i pràctics per tenir cura de la roba, i un rebost ampli i de línies acurades amb una gran capacitat per l'emmagatzemat d'aliments i begudes.

Inauguració del nou espai cuines a la botiga de Catalonia Ceramic a Sabadell. FOTO: Carme de Olazabal

Inauguració del nou espai cuines a la botiga de Catalonia Ceramic a Sabadell. FOTO: Carme de Olazabal

Els professionals de Catalonia Ceramic, interioristes especialitzats en disseny de cuines, s'encarreguen d'atendre i assessorar de manera personalitzada i individual tots els projectes per fer una cuina o reformar una antiga amb la voluntat de dissenyar conjuntament la cuina que millor encaixi amb cada necessitat i estil, escollint la proposta més adient per a cada cas. Les cuines de Catalonia Ceramic de màxima qualitat i a preus molt competitius dins del mercat provenen de reconegudes i consolidades marques com són Schüller, Santos, Armony i Pino.

Botiga de Catalonia Ceramic a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem