contingut promocionat
organ logo

 

 

Organ, líder en serveis d’intermediació immobiliària i consultoria d'inversions

Des de 1967 aquesta immobiliària de Sant Cugat ofereix un servei complet i professional de consultoria immobiliària

Cada vegada és més complicat vendre o comprar pis, ja que en el procés intervenen moltes variables que s'escapen tant als venedors com als possibles compradors. Per això, 50 anys després de la seva fundació, el servei d'intermediació immobiliària d'Organ Sant Cugat és més necessari que mai.

Per assegurar l'èxit de l'operació, dissenyem de la mà dels propietaris dels immobles un pla estratègic d'acció per accelerar els resultats tant en la compravenda com en el lloguer.

Per què necessites el servei d'intermediació d'Organ en la compravenda del teu habitatge?

En els processos de compravenda, la immobiliària Organ realitza taxacions gratuïtes i dissenyen estratègies de comunicació específiques per a cada immoble.

A més, assessoren en els aspectes fiscals i jurídics per al bon curs de cadascuna de les operacions.

I els seus professionals ofereixen seguretat, confiança, transparència i atenció personalitzada i resultats garantits.

Per aconseguir arribar als possibles compradors, publiquen els immobles en els principals portals immobiliaris nacionals i internacionals.

Gràcies al servei d'intermediació immobiliària d'Organ podràs reduir el temps de venda i garantir un preu real de mercat.

Per què et cal el servei d'intermediació d'Organ en el lloguer del teu habitatge?

En les operacions de lloguer, Organ garanteix les màximes rendibilitats amb el mínim risc, ofereix un perfil de renda segura i la tranquil·litat esperada i un assessorament legal en les condicions del contracte.

A més, aquesta immobiliària de Sant Cugat se n'encarrega de tot el procés, així com de la tramitació d'impostos, gestiona serveis d'Administració de Patrimoni i ofereix un ampli ventall de serveis per assolir els objectius del lloguer de l'habitatge.

Si estàs interessat/da en vendre o comprar un habitatge a Sant Cugat, contacta amb la immobiliària Organ.

Fotografia de família - Organ

 

 

 
Comentaris

Destaquem