contingut promocionat
organ logo

 

 

Organ reobre oficines amb una imatge moderna i renovada

La reforma, feta amb materials càlids com la fusta i les fibres naturals, també ha inclòs un important estalvi energètic

Organ acaba de reobrir la seva seu central, ubicada al carrer de Francesc Moragas, 17, amb una imatge totalment renovada i d'acord amb els nous temps i amb la voluntat d'oferir un entorn pròxim als clients. La reforma, feta amb materials càlids com la fusta i les fibres naturals, també ha inclòs l'accés a més llum natural i una millora substancial en els sistemes d'il·luminació, calefacció i refrigeració el que comporta un important estalvi energètic per lluitar contra els efectes del canvi climàtic. En aquest sentit, s'han instal·lat pantalles i llums amb tecnologia led. 

Servei constant 

La reforma, que es va iniciar a finals del mes d'agost, ha finalitzat durant aquest octubre. Durant tot el temps que l'empresa ha estat de reformes han continuat oferint el mateix acurat servei de sempre. I és que Organ és una empresa familiar fundada l'any 1967 que té entre la seva filosofia oferir serveis personalitzats de primera en serveis integrals d'Administració de Finques i Solucions Immobiliàries.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem