contingut promocionat
solucions llar logo

 

 

El professional de confiança per als serveis domèstics

Solucions de la Llar és ideal per a instal·lar i reparar persianes, mosquiteres, tendals i molt més

Quan es tracta de fer del nostre habitatge una llar més còmode i funcional, no hi ha detalls petits. És per això que Solucions de la Llar és ideal per a instal·lar i reparar persianes, mosquiteres, tendals, pèrgoles bioclimàtiques i molts altres serveis relacionats amb la millora del confort del teu immoble. Amb 15 anys d’experiència en el sector, aquesta empresa és la millor opció perquè casa teva sigui un espai acollidor.

  Truca, ara!

Motorització de persianes, tendals i pèrgoles

Un dels principals serveis que ofereix és la motorització de persianes, tendals i pèrgoles bioclimàtiques. Aquest servei et permetrà controlar de manera fàcil i còmoda l’obertura i tancament d’aquests elements, aportant-te un major confort a la teva llar. Ja no hauràs de preocupar-te d’apujar o d’abaixar les persianes manualment, sinó que ho podràs fer amb només prémer un botó. A més, aquesta tecnologia també contribueix a millorar la seguretat del teu habitatge, ja que pots simular la presència de persones encara que no hi siguis.

A més de la motorització, Solucions de la Llar ofereix altres serveis com ara la instal·lació de mosquiteres per mantenir els insectes a l’exterior, i la substitució de lones tant per a habitatges com per a oficines i locals comercials.

Petits serveis i reparacions

D’altra banda, l’empresa proporciona una àmplia gamma de serveis com la reparació i instal·lació de sanitaris, mobles de bany i altres accions de fusteria, fontaneria i electricitat. Fan petits treballs com canviar una aixeta o un endoll fins a reformes més importants com el muntatge d’una nova banyera o la reubicació d’interruptors i llums.

La teva empresa per al manteniment de la llar

Sigui quina sigui la teva necessitat, Solucions de la Llar t’ofereix rapidesa i un preu molt competitiu.  Si vols millorar la teva llar, no dubtis a trucar al telèfon 660 330 283. No deixis que els petits detalls trenquin el benestar a casa teva. Confia en una empresa amb experiència i professionalitat que s’adapta sempre a les teves necessitats i al teu pressupost.

  Truca, ara!

Furgoneta de Solucions de la llar. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem