contingut promocionat
UNIQ Logo(1)

 

 

Qualitat i benestar al centre de Sant Cugat

Aquests habitatges s'aixecaran a l’espai que abans ocupaven els coneguts Mobles Carré

Al centre de Sant Cugat i a pocs minuts caminant de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, l'empresa especialitzada en la construcció i promoció d’edificis d’alta qualitat, Uniq Residential, aixeca 12 habitatges únics i singulars.

  Demana informació, ara!

Viure al centre de Sant Cugat és viure al cor d’una ciutat que disposa de tota mena de serveis i comoditats. Si a més a més vivim en un habitatge bastit seguint els estrictes criteris de construcció que aplica Uniq Residential en totes les seves promocions, és un somni fet realitat. En l’actualitat, aquesta empresa és la responsable de dues promocions emblemàtiques a la ciutat de Barcelona com són la Casa Condeminas, al Passeig de Colom, o la Casa Maury-Parés al carrer Mallorca / Rambla Catalunya.

A Sant Cugat, Uniq Residential aixeca a l’espai que abans ocupaven els coneguts Mobles Carré un edifici que allotjarà 12 espectaculars habitatges, 36 places de pàrquing, 12 trasters i diversos locals comercials.

A més de la gran qualitat d’aquesta promoció d’habitatges a Sant Cugat, una altra de les característiques que la fan única és que es construeix en règim de Comunitat de Propietaris. Això implica que els pisos es venen a un preu sensiblement per sota de la mitjana a la zona en promocions similars.

La llum natural penetra a les estances a través dels grans finestrals. Imatge de la promoció d’Uniq Residential a la plaça San Juan de la Cruz, 4, Madrid. FOTO: Cedida

La llum natural penetra a les estances a través dels grans finestrals. Imatge de la promoció d’Uniq Residential a la plaça San Juan de la Cruz, 4, Madrid. FOTO: Cedida

Habitatges on el benestar és el primer

En tots els edificis que construeix Uniq Residential hi aplica uns criteris de qualitat molt elevats i que els fan plenament reconeixibles. Els habitatges estan pensats de dalt a baix per tal de satisfer totes les necessitats dels seus usuaris. Interiors decorats amb materials nobles, amb les parets i la fusteria blanca donen caliu a la llar. Aquest caliu es complementa amb la llum que penetra a totes les estàncies a través dels grans finestrals que ocupen tota la superfície de la façana.

Una altra de les característiques que fan únics aquests habitatges és l’eficiència energètica i la sostenibilitat. L’aigua, la calefacció i l’aire condicionat funcionen amb aerotèrmia, un sistema d’última generació dissenyat per aportar refrigeració a l’estiu, escalfor a l’hivern i aigua calenta tot l’any, amb un elevat estalvi energètic.

L’espai és una altra de les virtuts d’aquests pisos. Les zones de nit i de dia han estat rigorosament estudiades. La cuina està distribuïda eficientment, amb les zones de preparació, cocció i neteja amplies i molt ben definides. La racionalitat amb la qual es construeixen aquests habitatges assegura als seus usuaris un grau de benestar màxim.

Distribució dels habitatges

A les plantes segona, tercera i quarta hi ha tres habitatges a cadascuna de quatre dormitoris, tots exteriors, i dos banys. A l’Àtic s’hi construeixen dos habitatges de tres i quatre dormitoris cadascun i, finalment al Sobreàtic un espectacular habitatge de tres dormitoris. Tots els pisos disposen de terrassa.

Plànol dels habitages de Sant Cugat d'Uniq Residential. FOTO: Cedida

Plànol d'un dels habitatges de Sant Cugat d'Uniq Residential. FOTO: Cedida

L’entorn privilegiat

Si a dintre els habitatges gaudim de tants avantatges, la seva ubicació és del tot privilegiada. L’Helena, una veïna que fa molts anys que viu al costat –“de tota la vida”- ho té clar: “És un lloc perfecte per a viure-hi -ens diu quan li preguntem-“. “Pensa -segueix l’Helena- que aquí al voltant hi ha de tot. Hi ha el mercat, un gimnàs amb piscina, supermercats, un Turris -diu amb un somriure còmplice-, escoles, l’Ajuntament, l’Auditori, la biblioteca, sabateries, farmàcies... I ben a prop hi ha el Golf, l’Arrabassada, Esade...” L’hem d’aturar perquè el seu entusiasme fa estona que ens ha convençut que aquest és un lloc immillorable per a viure-hi.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem