contingut promocionat
Riera studio SantCugat Logo

 

 

Redissenya el teu jardí per adaptar-lo a la sequera

L'estudi de paisatgisme i jardineria, Riera Studio, t'ajuda a aconseguir un disseny únic exclusiu per al teu jardí o terrassa i adaptat a les noves necessitats climàtiques

Un jardí ben dissenyat és un ecosistema sostenible i respectuós amb el medi ambient, cosa que, en temps de sequera com el que estem vivint és un valor incalculable. A Riera Studio dissenyem el teu jardí o terrassa perquè s'adapti a les noves necessitats climàtiques i per a adaptar-lo a l'actual normativa.

Disseny de terrassa o jardí sostenible amb Riera Studio

Un equip de professionals projectaran i el teu jardí o terrassa perquè puguis treure-li el màxim profit estètic i funcional i t'assessorarà perquè puguis complir amb la normativa vigent per la situació d'extrema sequera actual.

Amb el redisseny del teu jardí pots aconseguir importants avenços en l'estalvi d'aigua. Tens diferents opcions disponibles com ara reduir la superfície de gespa, instal·lar un sistema de reg per degoteig, agrupar les plantes segons les seves necessitats hídriques, instal·lant sistemes de recollida d'aigua o emprant tècniques de xerojardineria, entre altres.

Adaptats a les necessitats de casa teva

A Riera Studio treballen amb materials de primera qualitat i disposen d’un equip d’experts en jardineria sostenible perquè el jardí o la terrassa de casa teva pugui lluir  com mai, però d’acord amb l’actual situació climàtica.

Els seus tècnics dissenyen l'espai exterior de casa teva i s'adapten a les seves necessitats, sigui una terrassa petita o un jardí ampli o li vulguis imprimir un estil modern o més clàssic.

Contacta amb Riera Studio

Si estàs interessat a donar un nou aire a la terrassa o al jardí de cara i vols fer-ho d'acord amb la normativa vigent i l'actual situació de sequera, contacta a través de les vies de comunicació: Telèfon: 932 03 08 39. Correu electrònic: info@rierastudio.com.

Disseny de jardí per Riera Studio. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem