contingut promocionat
matvertical

 

 

Les reformes integrals que necessites a Mat Vertical Group

MAT Vertical Group és la teva empresa de confiança per a la reforma de la cuina, el bany i de tota la casa

Necessites reformar qualsevol estança de casa teva (cuina, bany, saló-menjador, etc.) o una reforma integral? MAT Vertical Group és la teva empresa de confiança per a tots aquests serveis.

Reforma de cuina

Els seus experts t’ajudaran a escollir el producte, el disseny i la instal·lació de qualsevol element que vulguis modificar de la teva cuina.

Reforma del bany

També poden acompanyar-te a triar tots els elements que vulguis canviar del teu bany com ara el canvi de banyera per dutxa o qualsevol altra reestructuració.

Reforma integral

A banda d’aquestes reformes menors, els professionals de MAT Vertical Group també poden reformar-te el teu habitatge de forma integral. Transformen casa teva completament per donar-li un nou aire i millorar el clima i el benestar. Canvien rajoles per parquet, pinten parets i tota mena d’obres de paleta, instal·lacions, electricitat, lampisteria, pintura, climatització, instal·lació de Pladur, treballs verticals, fusteria, treballs d’insonorització i instal·lació de mòduls fotovoltaics.

MAT Vertical et reforma el bany a Sant Cugast. FOTO: Cedida

MAT Vertical, la teva empresa de reformes a Sant Cugat

MAT Vertical Group, que trobaràs a l’avinguda Rius i Taulet, 3 2N, ofereixen reformen pisos, cases, oficines, locals comercials, naus industrials i realitzen el manteniment de les instal·lacions tant industrial, domèstiques i comunitats de veïns.

Més de 20 anys d’experiència aplicant les darreres tecnologies i productes, oferint garantia de satisfacció en tots els projectes de reformes i instal·lacions.

Els seus professionals tenen experiència i també amb la qualificació necessària per respondre les teves necessitats.

Confia en aquesta empresa tant per a la reforma de la teva cuina, bany o per a la teva reforma integral.

 
Comentaris

Destaquem