contingut promocionat
logo recomac

 

 

Reformes petites o integrals? Recomac!!

Confia en els serveis de Recomac, la constructora que té més de 40 anys d'experiència en el sector

La primavera és una època ideal per renovar la casa i preparar-la per a l’estiu. A Recomac, empresa ubicada a Sant Cugat amb prestigi dins del sector de les reformes d’habitatges, poden ajudar-te a aconseguir-ho. També poden reparar les avaries que puguis tenir a casa teva.

Reformes integrals i reparacions de qualitat

Aquesta empresa col·labora amb els millors proveïdors, amb una àmplia gamma de productes per treballar. El seu equip proposa també serveis a preus molt competitius i vetlla per l’eficiència de cada projecte que duu a terme. Des del primer moment, l’empresa planifica totes les feines amb els industrials i proveïdors perquè el procés sigui fluid i es pugui complir amb els terminis que s’han acordat amb el client.

Pressupost sense compromís

Per demanar pressupost, posa’t en contacte amb ells i t’ensenyaran tots els serveis i opcions que et poden donar perquè trobis el que necessites. L’empresa i els seus treballadors resoldran les teves necessitats, des d’una petita reparació fins a una reforma integral del teu habitatge o negoci.

Més de 40 anys d’experiència

Recomac és una constructora amb més de 40 anys d’experiència que s’ha especialitzat en reformes de tota mena. Disposa d’una dilatada experiència en serveis que van des de petites reparacions fins a reformes integrals tant per a habitatges, com per a comunitats de veïns, passant també per locals comercials i les oficines. A més, disposa d’un servei d’assessorament sobre les reformes amb solucions innovadores per donar resposta a les diverses necessitats que planteja cada client i amb pressupostos ajustats a les necessitats dels clients.

Truca avui mateix si vols reformar la teva llar o necessites una petita reparació. Confia en Recomac, l’empresa de serveis per a la llar que necessites.

Reforma del saló-menjador per l'empresa de Sant Cugat, Recomac. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem