contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

La residència Cugat Natura de Sant Cugat, la llar que busques per al teu familiar

En aquest centre els residents es troben com a casa en un ambient acollidor

Estàs buscant una residència a Sant Cugat per al teu familiar? Escollir una residència o centre de dia per a un familiar gran no és una decisió fàcil.  Cugat Natura disposa d'un centre envoltat d'un espai natural envejable i amb totes les comoditats perquè els residents se sentin com a casa. Ofereixen visites sense compromís perquè resolguis tots els teus dubtes i coneguis les instal·lacions i l’equip d’experts que prendran cura del teu ésser estimat.

 

  Demana informació, ara!

 

Com és la residència per a gent gran Cugat Natura?

La tasca de Cugat Natura és acompanyar a la persona gran amb dependència o no en l’etapa de la vellesa aportant una atenció professional que promogui la seva autonomia i qualitat de vida.

Com ho fan? Oferint una atenció individual en l'àmbit mèdic i psicològic i, complementant-ho amb activitats d’exercici físic i socials d'acord amb les capacitats i gustos de les persones residents.

Espai residencial de Cugat Natura. FOTO: Cedida

Espai residencial de Cugat Natura. FOTO: Cedida

Per aquestes activitats, els residents disposen d'un gimnàs totalment equipat perquè els residents puguin mantenir-se actius i sans, amb la supervisió d'un equip de fisioterapeutes experimentats per ajustar les activitats al seu nivell de psicomotricitat. També hi ha una sala polivalent on els residents poden gaudir de diverses activitats, com ara assajos de la coral.

D'altra banda, els residents poden gaudir d'un hort al pati, on poden connectar amb la natura, cultivar vegetals i gaudir de l'aire lliure. Tot això fa de Cugat Natura el lloc perfecte per al teu familiar. El menjador ofereix plats saludables adaptats  a les necessitats de cada resident.

Adaptats a les teves necessitats

En aquest centre residencial per a gent gran s'adapten a les teves necessitats i cuiden els teus éssers estimats amb un equip expert, com a casa seva.

Disposen de tres tipus de places: públiques, amb prestació econòmica vinculada i privades amb una opció de finançament innovadora.

  Demana informació, ara!

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem