contingut promocionat
Catalonia Ceramica L

 

 

Servei d’assessorament personalitzat de qualitat a Catalònia Ceràmica

A les diferents botigues, com la de Cerdanyola/Sant Cugat, hi ha un equip d’assessors experts en la llar

Catalònia Ceràmica, amb botigues a Barcelona, Cerdanyola/ Sant Cugat, Sabadell, Premià i Cornellà, ofereix als seus clients, particulars i professionals, un assessorament personalitzat i de qualitat.

Assessorament personalitzat

A les diferents botigues, hi ha un equip d’assessors experts en la llar que aconsellen als clients quin és el producte que necessiten per a la seva reforma o obra nova. Treballen amb les principals marques del mercat com Rosa Gres, un material que ofereix unes prestacions immillorables per a piscines i terrasses. Productes de qualitat a l’última en tendències per a la llar.

Últimes tendències per a la llar

En totes les botigues i, especialment en la de Cerdanyola- Sant Cugat, ubicada a Camí Ral de Cerdanyola del Vallès, trobaràs una àmplia gamma de productes per donar un aire modern al teu habitatge. Paviments i revestiments, equipament del bany i wellness, piscines o materials de construcció en la línia amb el que es porta actualment en interiorisme.  Sempre rebràs un consell professional en els productes que més es porten actualment.

Experts en interiorisme

L’expertesa en interiorisme l’avalen els més de 35 anys de trajectòria en el sector del grup i el coneixement del mercat de tot el seu equip. Recentment, han ampliat els seus serveis i ofereixen noves sessions formatives per a professionals a la botiga de Cornellà de Llobregat, ctra. de l’Hospitalet, 310, perquè puguin aprendre totes les novetats en els productes per a la llar que proposen i les noves tendències en disseny d’interiors. Amb aquesta iniciativa, l’empresa es manté al dia i ofereix un valor afegit als seus clients.

Si vols rebre un assessorament personalitzat en la teva reforma per a la llar, a Catalònia Ceràmica trobaràs consell expert i de qualitat perquè puguis alinear casa teva amb les darreres tendències de disseny.

Botiga de Catalonia Ceràmica a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem