contingut promocionat
Catalonia Ceramica L

 

 

Servei d’assessorament personalitzat i de qualitat a Catalonia Ceramic

Als diferents showrooms, com el de Cerdanyola/Sant Cugat, hi ha un equip d’assessors experts en la llar

Catalonia Ceramic amb showroom i botiga a Barcelona, Cerdanyola/ Sant Cugat, Sabadell, Premià i Cornellà, ofereix als seus clients, particulars i professionals, un assessorament personalitzat i de qualitat.

Assessorament personalitzat

Als diferents showroom, hi ha un equip d'assessors experts en la llar que aconsellen als clients quin és el producte que necessiten per a la seva reforma o obra nova. Treballen amb les principals marques del mercat tant nacionals com internacionals amb una àmplia gamma de productes de qualitat i última tendència per a la llar.

Últimes tendències per a la llar

En tots els showroom i, especialment en la de Cerdanyola - Sant Cugat, ubicada a Camí Ral de Cerdanyola del Vallès, trobaràs una àmplia gamma de productes per donar un aire modern al teu habitatge. Paviments i revestiments, cuines i banys, o materials de construcció de línies actuals en interiorisme. Destaquen els equipaments per bany i wellness, piscines de la marca de la casa Rosa Gres que ofereix unes prestacions immillorables per a piscines i terrasses.

Catalonia Ceramic, al capdavant

Catalonia Ceramic ofereix el Catalonia Tech, un cicle de sessions formatives dirigides als professionals perquè coneguin de primera mà les novetats en el mercat, així com les seves aplicacions i que se celebren mensualment als diferents showrooms de Catalonia Ceramic. El Catalonia Tech té com a objectiu mantenir al dia als seus clients i usuaris per donar un valor afegit al coneixement dels productes. A aquesta iniciativa se li suma també el Catalonia Selection, una selecció de productes de les principals marques amb descomptes que anirà canviant cada mes i que s'estén a tots els showrooms de Catalonia Ceramic.

Experts en interiorisme

Més de 35 anys de trajectòria en el sector, avalen la qualitat i professionalitat i el coneixement del mercat de tot el seu equip. Si vols rebre un assessorament professional i totalment personalitzat en la teva reforma per a la llar o obra nova, a Catalonia Ceramic trobaràs consells d'expert i de qualitat perquè puguis dissenyar casa teva amb les darreres tendències de disseny.

Botiga de Catalonia Ceramic a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem