contingut promocionat
Catalonia Ceramica

 

 

Les tendències en decoració del 2023 a Catalònia Ceràmica

A les botigues del grup trobaràs tots els materials que necessitis a la teva pròxima obra o reforma

Estàs buscant idees per a decorar la teva nova llar? Vols donar-li un nou aire a alguna de les estances de casa com ara la cuina o el bany o la teva intenció és fer una reforma integral? A les botigues de Catalònia Ceràmica trobaràs els millors materials per a casa teva i que van a l'última amb les noves tendències.

Casa Decor és un dels referents en interiorisme i decoració i, segons el que es va mostrar en l'exposició d'enguany aquestes són les tendències més destacades de cara a l'any que ve:

1.- El disseny italià i danès seran protagonistes

L'any que ve serà més important l'estil italià i danès perquè guanyaran pes aquells dissenys que combinin estètica i funcionalitat. També els elements naturals.

Cuina de Catalonia Ceramica. FOTO: Cedida

Cuina de Catalonia Ceramica. FOTO: Bernat Millet

2.- Estil clàssic adaptat als nous temps

El classicisme també serà cada cop més valorat en el disseny d'interiors. El pi natural a terra i els sostres amb fosa il·luminada guanyaran terreny.

3.- La cuina, el centre de la llar

Les cuines són cada vegada més rellevants en una llar i l'any 2023 encara ho seran més. Les cuines obertes guanyen protagonisme i la decoració funcional, inclusiva i estètica.

bany catalonia ceramica

Bany de Catalònia Ceràmica. FOTO: Bernat Millet

 

4.- El bany com a espai de benestar físic i emocional

El bany seguirà la tendència dels últims anys d'anar guanyant importància a la llar i el seu vessant estètic tindrà més rellevància que la seva part més funcional.

5.- L'artesania, encara més important

El nou luxe d'una llar el trobarem en els elements fets a mà i artesanals. La fusta, el fang, la corda i el vímet guanyaran pes com a elements de la decoració d'interiors.

Vine a una de les botigues que Catalònia Ceràmica té repartides per la geografia catalana i adapta la teva llar a les noves tendències.

Botiga de Catalonia Ceramic a Cerdanyola amb els millors productes de la llar com ara aixetes o rajoles per a banys, cuines, etc. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem