contingut promocionat
UNIQ Logo(1)

 

 

Viure al rovell de l’ou de Sant Cugat

L'empresa especialitzada en el sector immobiliari Uniq Residential aixecarà 12 habitatges únics i singulars on hi havia els coneguts Mobles Carré

En ple centre de Sant Cugat i a tan sols 7 minuts a peu de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, s’alçaran 12 habitatges únics i singulars en règim de comunitat de propietaris. Conseqüentment, els pisos es venen a preu de cost, el que converteix aquesta compra en una oportunitat única.

  Demana informació, ara!

L’edifici s’aixeca entre els carrers Francesc Moragas, Dos de Maig i la rambla de Can Móra, just on hi tenien la seu els coneguts Mobles Carré. En aquest espai privilegiat de la ciutat s’hi construiran 12 habitatges, 36 places d’aparcament i 12 trasters, així com diversos locals comercials.

Habitatges amb totes les comoditats

Seguint la filosofia que Uniq Residential aplica en tots els seus edificis, aquests habitatges tenen uns nivells de qualitat molt elevats i un disseny intemporal. Al seu interior destaquen els colors neutres, les fustes clares i la utilització de materials nobles. En tots els pisos la llum natural il·lumina les estances mitjançant uns amplis finestrals que ocupen la màxima superfície de la façana.

També destaca la màxima flexibilitat que permet adaptar l’habitatge a les necessitats dels seus usuaris. L’eficiència energètica i la sostenibilitat és una altra de les seves característiques. L’aigua, la calefacció i l’aire condicionat funcionen amb aerotèrmia, la qual cosa permet un elevat estalvi energètic. La racionalitat amb la qual es construeixen aquests habitatges proporciona un alt grau de benestar.

Una ubicació perfecta

Si a dintre els habitatges gaudim de tants avantatges, la seva ubicació és del tot privilegiada. L’Helena, una veïna que fa molts anys que viu al costat –“de tota la vida”- ho té clar: “És un lloc perfecte per a viure-hi -ens diu-“. “Pensa -segueix l’Helena- que aquí al voltant hi ha de tot. Hi ha el mercat, un gimnàs amb piscina, supermercats, un Turris -diu amb un somriure còmplice-, escoles, l’Ajuntament, l’Auditori, la biblioteca, sabateries, farmàcies... I ben a prop hi ha el Golf, l’Arrabassada, Esade...” L’hem d’aturar perquè el seu entusiasme fa estona que ens ha convençut que aquest és un lloc immillorable per a viure-hi.

Pisos d'obra nova al centre de Sant Cugat | Uniq Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem