Majo Hernández, pregonera de les Planes: "Que ens donin allò que mereixem"

La Festa Major de les Planes es va iniciar amb el pregó de l'excoordinadora del centre cívic del districte que va elogiar els veïns del barri

Els Gegants de les Planes també van participar a la festa. FOTO: B. Bella Els Gegants de les Planes també van participar a la festa. FOTO: B. Bella
Fins l'últim moment no es va conèixer el nom de la pregonera de la Festa Major de les Planes, que es va iniciar divendres i s'allargarà fins diumenge. Finalment, va ser Majo Hernández, excoordinadora del Centre Cívic, l'encarregada d'encetar les festes del districte. "És un privilegi viure aquí, vivim en una família on tothom té nom i cognoms", va dir Majo, que va fer un discurs d'elogi a les persones del barri i a les entitats. La pregonera va voler posar en valor "la convivència intergeneracional i intercultural" del barri. D'altra banda, Majo també va reivindicar una major aposta per les Planes i va reclamar que se li doni no allò que necessita sinó el que es mereix.

Més de cent persones van assistir a la lectura del pregó, que va estar presidida per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. De la pregonera, Conesa va assegurar que "és una persona de referència al districte" i en la mateixa línia que la pregonera va afirmar que les Planes "és un barri molt especial, perquè és un poble on totes les famílies es coneixen. En resposta a les reivindicacions de Majo, l'alcaldessa ha destacat "l'esforç" de l'Ajuntament per les Planes i el fet que "tots els grup polítics han cregut en el barri".

Mercè Conesa va aprofitar l'acte, per fer públic que Joan Puigdomènech, regidor de Territori, serà el president del Consell del Districte de les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem