Marta Cailà plega del Via Lliure

El seu substitut serà Xavi Bundó, que actualment forma part de l'equip d'"El món a RAC1"

La presentadora santcugatenca del magazín de cap de setmana Via Lliure, Marta Cailà, ha anunciat avui en antena que plega. La decisió de l'emissora ha decidit rellevar-la. Cailà ha conduït el programa durant 13 temporades. La periodista ha explicat, en començar el programa, que la seva intenció era explicar-ho l'últim dia –diumenge de la setmana que ve–, però que finalment ha decidit parlar-ne abans en veure que la notícia sobre el seu relleu ha començat a circular.

"L'any vinent no presentaré el 'Via lliure'. Tretze anys són molts anys i la direcció ha decidit posar al capdavant del programa una nova veu de dins de l'emissora, que és un fet que m'agrada molt, perquè sempre he dit que a dins de RAC1 hi ha molt de talent", ha explicat Cailà. El seu substitut serà Xavi Bundó, que actualment forma part de l'equip d''El món a RAC1'.

Cailà ha dit que està "bé", "contenta" i que se sent "afortunada". "Aquí no passa res. Entenc perfectament la decisió de la direcció, això que quedi molt clar", ha remarcat. La presentadora ha avançat que l'últim dia de la temporada explicarà "què ha suposat" per a ella "aquesta magnífica etapa com a presentadora del 'Via lliure'", els motius pels quals se sent "tan afortunada i agraïda" i per què li fa "tanta il·lusió" la nova etapa que iniciarà a partir d'ara dins de RAC1, de la qual no n'ha donat encara cap detall.

Cailà ha presentat durant tres anys la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat, juntament amb el director del TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

 
Comentaris

Destaquem