Adjudicades les pantalles acústiques a l'AP7 i la B30 al seu pas per Mira-sol

L'aplicació d'aquestes infraestructures contribuirà a la reducció del soroll que genera l'autopista

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha adjudicat les obres per instal·lar pantalles acústiques a l’AP-7 / B-30 al seu pas pel barri de Mira-sol amb l’objectiu de reduir el soroll que genera aquesta autopista. Les noves pantalles s’ubicaran a:

Tram AP-7 entre els km 157,2 i 158,2: cobrirà els barris de Mas Gener i Can Cabassa (Mira-sol), aproximadament des del tram on es troba la urbanització Polis-alfa fins a la sortida de l’Hospital General. Les obres serviran per substituir i perllongar les actuals pantalles acústiques amb l’objectiu de millorar la seva eficiència.

Tram B-30 entre els km 0,6 i 2,3: cobrirà la zona de l’estany dels Alous (banda municipi de Rubí). Es col·locaran noves pantalles acústiques d'entre 6 i 8 metres d'alçada, de tipus vegetal o plafó metàl·lic en funció del tram. Addicionalment, entre els quilòmetres 0,7 i 0,8 s'haurà d’ampliar el terraplè existent per tal d’instal·lar-hi les pantalles (en aquest punt serà de tipus vegetal i de 6 metres d’alçada).

Aquests treballs formen part d’un paquet d’intervencions de protecció acústica que es duran a terme a quatre carreteres de la província de Barcelona i que el ministeri ha adjudicat per un valor global de 4,9 milions d’euros finançats a través dels fons Next Generation de la UE.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem