Alerta per possibilitat de nevades a Sant Cugat

Els termòmetres han baixat dels quatre graus negatius a Sant Cugat

Podria nevar a Sant Cugat aquest dimarts. És l'advertència del Servei Meteorològic de Catalunya, que anuncia possibilitat de nevades al prelitoral amb una cota mínima d'entre 200 i 400 metres. De fet, ha activat un avís de perill per neu durant tot el dimarts, amb un nivell d'1 sobre 6. Tot i això s'espera una precipitació minsa. 

Unes precipitacions que arriben en plena onada de fred, amb els termòmetres marcant mínimes per sota dels zero graus. L'estació meteorològica del CAR Sant Cugat ha registrat una mínima de 3,1 graus negatius aquest dilluns i de menys de quatre graus sota zero el diumenge. De fet, el Meteocat ha activat també l'avís de perill per fred per aquest dimarts a Sant Cugat, amb un nivell de risc de 4 sobre 6.

La previsió indica que aquesta onada de fred hauria de començar a afluixar a partir de dimecres. Tot i que les temperatutes maximes pujaran lleugerament, les mínimes continuaran semblants o només lleugerament més altes, encara per sota de l'habitual en aquestes dates. L’Ajuntament manté activada des de diumenge la situació de pre-alerta del Pla de Protecció Civil Municipal pel perill per fred - onada de fred.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem