Arbres caiguts per les fortes ventades a Sant Cugat

Els Bombers han rebut diferents avisos per branques i altres objectes caiguts a causa de les fortes ventades

Les fortes ventades que han tingut lloc a Sant Cugat durant el dimarts 17 de gener han deixat un seguit d'incidències, sobretot branques i arbres caiguts.

Un dels més importants, ha estat un arbre caigut al carrer de Verge de Montserrat a la Floresta, on hi ha treballat ADF i Protecció Civil, i que va provocar un tall de trànsit. . També han caigut arbres a caiguts al carrer de Pau VI i al carrer de Carrasco i Formiguera. Entre altres, una parcel·la d'un veí del carrer del Brillant no podia accedir al pàrquing i s'ha hagut de desplaçar una dotació per retirar les branques.

A més, hi ha hagut incidències en el carrer del Canigó número 2, en l'avinguda de Rius i Taulet número 62 o en la rambla del mossèn Julià, on un arbre de la residència Sant Cugat ha caigut, entre altres incidències també al Parc Centra o a Can Vernet.El fort vent ja va provocar el dilluns 16 de gener diverses incidències, com la caiguda d'un mur d'un cinquè pis que va deixar un ferit lleu a Volpelleres

Més info: Ferit lleu a Sant Cugat, després que li caigui a sobre una paret d'una obra

De fet, l'ajuntament també ha tancat l'accés al bosc de Volpelleres per evitar incidències.

Més info: Restringit l'accés al parc del Bosc de Volpelleres per perill de fortes ventades

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem