contingut promocionat
neteja solar logo

 

 

Per què cal netejar les plaques solars?

A Sant Cugat pots confiar en Neteja solar, especialistes en neteja de plaques solars fotovoltaiques

Totes les èpoques de l’any les plaques solars fotovoltaiques acumulen pols, però a la primavera és quan més partícules acumulen. A la pols se li sumen els granets del pol·len que cobreixen les plaques i redueixen la captació solar de les plaques. Per això, per millorar el rendiment es recomana netejar de plaques solars almenys un cop l’any. Dos cops l’any segons la zona.

5 beneficis de netejar les plaques solars

Aquests són els principals avantatges de netejar panells fotovoltaics de forma recurrent:

  1. Millora l’eficiència: Es calcula que una placa solar bruta només rendeix un 65%. En canvi, després de la neteja, el rendiment es recupera fins al 80%.
  2. Mantenir la garantia: Molts fabricants i de plaques solars i empreses que es dediquen a la instal·lació de panells solars no es fan càrrec de la garantia si el propietari no fa una neteja adequada.
  3. Augmenta la resistència: Les partícules de sorra, pols, deixalles i altres com el pol·len contribueixen al desgast dels panells solars.  Amb el temps l’eficiència dels panells disminuirà. Netejant les plaques, augmenta la durabilitat de 20 a 30 anys.
  4. Atractiu estètic: Netejar les plaques solars, millorarà l’aparença de l’habitatge i pot millorar el seu valor en el mercat en cas de voler vendre’l o llogar.
  5. Seguretat:  Quan es netegen les plaques solars és el moment d’inspeccionar la instal·lació. Comprovar l’ancoratge perquè sovint amb el vent es descaragolen. També es comprova el cablejat.

Neteja Solar, especialistes en neteja de plaques solars

A Sant Cugat pots confiar en Neteja solar, especialistes en neteja de plaques solars fotovoltaiques.

Truca a telèfon 613 43 71 99 i recupera el rendiment de la teva instal·lació solar. I, si contractes el manteniment a llarg termini, el preu del servei et sortirà més econòmic.

Neteja Solar ofereix un servei professional de neteja de plaques fotovoltaiques. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem