Collserola viu el Nadal més calorós dels últims cent anys

Les temperatures a Sant Cugat van superar els 20 graus durant el dia de Nadal

Collserola ha assolit la temperatura més alta en un dia de Nadal des de que hi ha dades, el 1914. L'Observatori Fabra va registrar una màxima de 22,1 graus el 25 de desembre. No va ser l’únic registre rècord en un desembre. També ho va ser la temperatura mínima (15,7º) i fins i tot la temperatura mitjana (17,8º), la més alta assolida en un dia d’hivern a Collserola. Tot plegat va convertir el 25 de desembre en un dia primaveral i, fins i tot, es va poder veure gent a les platges de Barcelona prenent el sol.

Calor a Sant Cugat per Nadal

Sant Cugat també va viure un Nadal especialment càlid. El 24 de desembre es van registrar 21,4 graus a l'estació meteorològica del CAR, mentre el 25 de desembre la temperatura màxima va ser de 20,8º. El 24 de desembre de 2021, la temperatura màxima a Sant Cugat va ser de 13,5 graus.

Tot i això, aquest 27 de desembre la temperatura ja ha començat a baixar i els termòmetres han caigut fins als 5,4 graus. A la Nit de Nadal, no es va baixar dels 10. Així, la previsió pels últims dies de l'any a Sant Cugat indica sol i temperatures més baixes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem