Consulta prèvia a l'ordenança que regularà l'ús dels vehicles més contaminants

La ciutadania de Sant Cugat ja pot fer les seves aportacions a la proposta de restringir el pas dels vehicles més contaminants al centre de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha obert una consulta ciutadana prèvia a la futura ordenança que regularà l'accés dels vehicles a la zona de baixes emissions. Així, la ciutadania ja pot fer les seves aportacions a la proposta de restringir el pas dels vehicles més contaminants al centre de la ciutat.

La consulta s'allargarà fins al dia 11 de novembre i és un pas previ necessari per poder elaborar i aprovar definitivament l'ordenança que regularà l'accés a la zona de baixes emissions. Per tal que tothom hi pugui participar i dir la seva, s'ha habilitat una pàgina al portal decidim.santcugat.cat, amb la informació sobre la proposta de regulació a la zona de baixes emissions i un espai per poder fer aportacions i comentaris.

 

Totes aquestes aportacions es recolliran i es tindran en compte a l'hora de redactar la futura ordenança de la zona de baixes emissions.

Amb aquest document, el consistori es vol dotar d'un reglament que determini els criteris de restricció dels vehicles més contaminants a la zona de baixes emissions, les mesures per implementar aquestes restriccions i les sancions previstes en cas d'incompliment.

 

L'objectiu del Govern és poder tenir la nova ordenança com més aviat millor i fer, així, un pas més, en l'objectiu de reduir la contaminació i millorar la qualitat de l'aire a Sant Cugat.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem