Creix el risc d'incendi a Sant Cugat i el Vallès Occidental

Duranta aquest cap de setmana s'ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a tota la comarca

Les actuals condicions meteorològiques de sequera fan que el risc potencial d'incendi a Catalunya continuï creixent. Des del divendres, 31 de març, fins aquest dilluns, 3 d'abril, la Direcció General dels Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 2 del Pla Alfa a Sant Cugat i tota la comarca del Vallès Occidental, que suposa una "Vigilància exclusiva d'incendis forestals". El Nivell ara torna a ser moderat (1) i es pot arribar fins a un màxim de 3.

Mapa Pla Alfa a 31/03/2023. FONT: Generalitat de Catalunya

Mapa Pla Alfa a 31/03/2023. FONT: Generalitat de Catalunya

En els municipis que es troben en nivells alt i extrem (nivells 2 i 3), es prohibeix o es restringeixen determinades activitats susceptibles de provocar incendis forestals, com ara la possibilitat d'encendre foc, la realització d'activitats esportives, de treballs forestals o d'activitats agrícoles i l'ús de barbacoes en les àrees de lleure existents, podent, fins i tot, restringir l'accés als principals massissos muntanyosos.

L'estat diari del risc d'incendi es pot consultar al web de Protecció Civil.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem