contingut promocionat
gencat fgc logo sempre endavant

 

 

e-Mobility Experience omplirà de vehicles elèctrics el Circuit de Barcelona-Catalunya

Els visitants a la fira podran provar els cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques de marques com Cupra, Tesla, Toyota, Nissan, Renault, Polestar o Silence

Les pistes del Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, acolliran aquest cap de setmana 7 i 8 d’octubre la segona edició de la fira e-Mobility Experience, on els visitants podran provar els últims models de vehicles elèctrics. El certamen pretén conscienciar a les generacions més joves sobre la mobilitat sostenible i fomentar la compra de cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques, que no emeten gasos d’efecte hivernacle i, per tant, no contaminen el medi ambient.

A més, l’e-Mobility Experience es vol convertir en la fira més important de mobilitat elèctrica al sud d’Europa. En aquest sentit, comptarà amb la presència de les principals marques: Circutor, CITIMOB, CUPRA, EBRO, Ecobike, Eleglide, FELO moto, Floox, Ford, Hispano Suiza, Husqbarna, KEMPOWER, KTM, Lexus, Maquina Motors, Nissan, Polestar, Porsche, RACC, Ray, Reale Seguros, Renault, Silence, Tesla, Torrot, Toyota, Utron Racing, Vega Charges, Yamaha, Yotsuba motos i Zeroid.

Èxit de visitants a la primera edició

La primera edició de la fira va ser un èxit, ja que hi van assistir 15.173 persones, es van realitzar més de 4.000 proves de vehicles i es va comptar amb més de 30 expositors.

Enguany hi haurà de nou els circuits de motos, patinets i bicicletes a la part de dalt del pàddoc i també es podrà provar un simulador de motos i, el diumenge, un simulador de cotxes. Així mateix, es podrà provar Karts elèctrics, hi haurà taules rodones i una zona gastronòmica amb música en directe.

Les proves de cotxes al Circuit les faran Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, CUPRA i Polestar mentre que Renault i Porsche s’encarregaran de les proves de cotxes a zones interurbanes sense entrar al Circuit. Pel que fa a les proves de motos, les faran Silence, Ray, Yamaha, Felo moto i Maquina Motors i per a nens Torrot, Husqvarna, KTM i Yotsuba moto. Finalment, les proves de bicicletes les faran Ecobike i Yamaha.

Col·laboració amb el SX3

Una novetat en la segona edició de l’e-Mobility Experience és la col·laboració amb el SX3, que ha permès que els supers gaudeixin d’entrada gratuïta a la fira. A més, s’han programat activitats exclusives pels supers, com un circuit de motos elèctriques i e-drives per poder-les provar; un Meet & Great amb Norman López pels guanyadors del concurs de l’SX3 i la possibilitat de provar un simulador de cotxes assistit per en Norman; la gravació d’un BETA podcast; una actuació i signatura d’autògrafs.

A banda d’això, els més petits gaudiran d’activitats infantils durant el cap de setmana, com un circuit de formació viària amb el RACC, inflables, taller creatiu de manualitats sostenibles, concurs de dibuix i jocs gegants de fusta tradicionals.

 
Comentaris

Destaquem