contingut promocionat
grup policlinic L

 

 

L'edifici de serveis mèdics Policlínic Torreblanca estrena plaques solars fotovoltaiques

S'han instal·lat 195 panells solars de 405wp que donen lloc a una potència pic de 78,98Kwp

L'edifici de serveis mèdics Policlínic Torreblanca estrena aquesta setmana un sistema de generació d'energia mitjançant plaques fotovoltaiques

Amb aquest sistema de plaques solars s'atén les necessitats de subministrament d'energia de l'edifici Torreblanca, a través d'una font d'energia renovable, neta i respectuosa amb el medi ambient com és l’energia solar.

Per a això s'han instal·lat en la coberta de l'edifici de CCPP de l'Avinguda Torre blanca, 2-8, un total de 195 panells solars de 405wp que donen lloc a una potència pic de 78,98Kwp.

L'energia generada per la planta solar es destina per a autoconsum en el mateix edifici.

Aquesta iniciativa de generació elèctrica mitjançant energies renovables duta a terme per l'Edifici Torreblanca comporta beneficis mediambientals com és que en els següents 25 anys s'evitaran 824.188 ton/C02 (emissions de gasos d'efecte d'hivernacle), que és l'equivalent a les emissions conjuntes d'un automòbil utilitari (95 gr/km) en recórrer 8.675.666 quilòmetres.

El Policlínic Torreblanca porta quasi 30 anys tenint cura de la salut dels santcugatencs i compromès amb el medi ambient.

 
Comentaris

Destaquem