El vídeo amb què els PlasticDetoxx volen conscienciar per fer un món amb menys residus

La competició, organitzada per la UPC i l'AMB, té per objectiu impulsar projectes per evitar o donar sortida a residus que malmeten el medi ambient

L'equip d'estudiants santcugatencs PlasticDetoxx que participen de la competició Recircula Challange, han elaborat un vídeo amb l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de fer del món un lloc amb menys residus.

El Recircula Challange és un repte, amb format de competició, impulsat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que busca cercar solucions i mesures amb l'objectiu de donar sortida o eliminar diferents residus que perjudicant l'estat del medi ambient, a través de l'economia circular. En l'edició d'enguany, el repte gira al voltant de les bosses i films de plàstic.

La competició, de la qual participen els estudiants santcugatencs amb l'equip PlasticDetoxx, ja ha arribat a la seva segona fase, després d'haver definit, en una primera fase, quina era la seva proposta i les tasques a realitzar. En el cas de l'equip santcugatenc, l'objectiu marcat és el fet que en la campanya de Nadal i Reis del 2020 ja no s'utilitzin productes o materials que siguin perjudicials per al medi.

En aquesta segona fase, que consisteix a elaborar un vídeo en el qual es presenti el projecte, amb les idees clau d'aquest, l'equip ja l'està fent circular a les xarxes socials. Posteriorment, en la tercera fase, a la qual només accediran els equips que superin la segona, els participants tindran 48 hores per presentar una DEMO, davant d'un públic i d'un jurat.

Saber-ne més de la iniciativa:

Més info: Fer un món amb menys residus, l'objectiu d'un equip santcugatenc al Recircula Challange

 
Comentaris

Destaquem