L'Escola Joan Maragall declara l'Emergència Climàtica i anima a altres centres a fer-ho

És la primera escola de Sant Cugat que declara l'Emergència Climàtica

L'Escola Joan Maragall de Sant Cugat ha declarat l'Emergència Climàtica “Per garantir un futur no només als nostres infants, sinó a tots els infants del món, fem una crida als centres educatius a afegir-se a la Declaració d’emergència climàtica per a formar part del canvi que el planeta necessita”, tal com asseguren des de la comissió de sostenibilitat de l’AFA.

 

Cal destacar que l'Escola Joan Maragall és el primer centre educatiu de la ciutat que fa aquest pas. En aquest sentit, amb l'objectiu d’animar a la resta d’escoles de Sant Cugat i d’arreu han fet públic el vídeo “L’escola és el futur”, en el que infants, mestres, famílies i equip directiu expliquen la Declaració d’Emergència Climàtica i algunes de les accions que estan portant a terme en sostenibilitat.

De fet, des de l'Escola Joan Maragall fan valdre la importància dels centres educatius en la lluita contra l'emergència climàtica: "Els centres educatius poden i han de ser grans protagonistes en el canvi de model i en la ruptura amb inèrcies de malbaratament".

 
Comentaris

Destaquem