contingut promocionat
Qgat energy l

 

 

Francesc: “Donem un cop de mà en la sostenibilitat del planeta”

QGAT Energy ofereix als seus clients estalvi i sostenibilitat

Francesc Nin Vila és el soci i director comercial de Qgat Energy, una empresa que ofereix energies renovables a través d'instal·lacions de plaques fotovoltaiques, punts de recàrrega per a vehicle elèctric, horts solars i aerotèrmia.

Què és l’aerotèrmia?
L’aerotèrmia és un sistema de climatització que proporciona calor a l’hivern i fred a l’estiu d’una manera neta, a més d’aigua calenta. Es tracta d’una tecnologia renovable que, a més, obté la major part de l’energia que utilitza del mateix aire; al voltant d’un 75% de l’energia que necessita l’extreu directament de l’aire (fins i tot a l’hivern) mentre que l’altre 25% l’obté de l’electricitat. Per a un futur sostenible, la parella perfecta és panells solars i aerotèrmia.

Quina necessitat tinc de posar un punt de recàrrega de vehicle elèctric?
Els punts per a recàrrega de cotxe elèctric, que inclouen les corresponents proteccions per a corrent altern i continu, són indispensables si vols assegurar-te no tenir sorpreses que puguin posar en risc tant casa teva com el teu vehicle. Són fàcils d’instal·lar i no necessiten manteniment, a més tenen un funcionament molt intuïtiu i senzill. Pots aprofitar-te ara dels nostres descomptes i dels ajuts que hi ha per a la mobilitat eficient i sostenible.

Quins avantatges tenen els panells solars?
Instal·lar panells solars es tracta d’una magnífica inversió que, a més d’estalviar diners en la factura de la llum, també fa que se n’obtingui una important bonificació de l’IBI, depenent del municipi.  En el cas de Sant Cugat pot arribar fins al 50% si es tracta d’un habitatge unifamiliar.

Per a habitatges plurifamiliars, aprofitar les superfícies comunitàries de les teulades pot aportar  energia gratuïta per les zones comunes i també per a cada un dels veïns.  A més de la gratuïtat d’aquesta energia, també donem un cop de mà en la sostenibilitat del planeta. En definitiva, es tracta de la millor inversió per al futur.

En definitiva, què és el que veneu vosaltres?
A QgatEnergy/DoctorEnergy no venem Panells solars ni Energia. Venem estalvi i sostenibilitat. En definitiva, venem benestar i futur. Et fem un estudi gratuït per saber el que t’estalviaràs.

 
Comentaris

Destaquem