Un recorregut per conèixer la flora i fauna de Valldoreix

L'àrea de Medi Ambient de l'EMD impulsa aquests itineraris pel torrent del Llobet de Valldoreix per conèixer la flora i la fauna

'Els Torrents de Valdoreix' és un projecte de l'àrea de Medi Ambient de l'EMD i proposa un recorregut pel Torrent del Llobet de Valldoreix per donar a conèixer la flora i la fauna del territori als veïns. Al llarg de tot l’itinerari estan marcats els diferents punts estratègics, per tal de poder identificar la fauna i flora pròpia i els elements històrics o patrimonials destacables.

Aus, rèptils, arbres...

El recorregut pot ser autoguiat gràcies a un seguit de balises indicatives de seguiment de l’itinerari, que condueixen fins als punts d’informació. S’han col·locat uns plafons informatius amb les il·lustracions i explicacions de les espècies que freqüentment es poden observar des de les diferents localitzacions repartides pel recorregut.

Els aspectes que recull cada plafó són: les aus; els mamífers, rèptils i amfibis; arbres i plantes; la dinàmica i importància dels torrents; i els hàbitats presents.

Accés a l'itinerari

És podrà fer a través de camins habilitats i per aquest projecte s'han creat cartells indicadors i totes les possiblitats d'itineraris.

 
Comentaris

Destaquem