L’Espai ECO de Les Planes se suma a la Setmana del Clima

L'Espai ECO també prepara el tret de sortida al nou curs amb una nova jornada L’Àgora

L’Espai ECO de Les Planes s’ha sumat aquests dies a la celebració de la Setmana pel Clima. Ho han fet col·laborant amb la gran manifestació prevista per aquest divendres, 27 de setembre, a Barcelona. Una manifestació, organitzada per Fridays for Future, que té per objectiu per visibilitzar la situació d’emergència climàtica i reivindicar als governs mesures urgents per combatre-la, i que posa punt final a una setmana d’activitats que s’han estès no solament a la capital catalana, sinó en l’àmbit mundial, i també amb accions a Sant Cugat del Vallès.

 

Des de l’Espai ECO de Les Planes han volgut preparar aquesta manifestació, donant-hi suport i visibilitzant l’emergència climàtica. És per això que aquest mateix dijous a la tarda organitzen un taller per fer pancartes i cartells per participar de la manifestació. D’altra banda, aquest divendres, dia 27 de setembre, se celebra una jornada de portes obertes a l’Espai ECO, a partir de les deu del matí, i fins a les quatre de la tarda, per compartir el projecte de desconnexió del prototip de la xarxa i per aflorar inquietuds sobre l’eficiència energètica i sostenibilitat de les llars.

 

Més activitats

D’altra banda, des de l’Espai ECO volen donar el tret de sortida al nou curs amb una nova jornada L’Àgora, amb propostes familiars. La jornada se celebrarà el diumenge, 13 d’octubre, i arrencarà a les 12 hores amb un taller musical familiar on cadascú està convidat a portar els seus instruments. Tot seguit, a les 13 hores, hi haurà vermut musical, amb Jam Session comunitària. La jornada finalitzarà amb una Eco Paella Popular a les 14 hores. Per participar de l’àpat cal reserva prèvia abans del 10 d’octubre enviant un correu a espaiperegrau@santcugat.cat.

 
Comentaris

Destaquem