Nova alerta per fred intens a Sant Cugat

Els termòmetres baixaran dels zero graus durant el cap de setmana a Sant Cugat i es manté l'onada per dilluns 30 de gener

Sant Cugat torna a estar en alerta per l'onada de fred que està vivint tot el país, des de finals de la setmana passada. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per fred intens, amb un nivell d'alerta de 4 sobre 6, per divendres, dissabte, diumenge i es mantñe aquest dilluns, 30 de gener. Així mateix, l'Ajuntament de Sant Cugat manté activada la Fase d’Alerta del Pla de Protecció Civil Municipal pel risc d'onada de fred. Segons el Meteocat, per aquest cap de setmana s'esperen temperatures mínimes de -2 graus i màximes que no passaran dels 10.

L'Ajuntament ha habilitat les instal·lacions i les biblioteques com a refugis climàtics. 

Sant Cugat fa dies que registra temperatures molt baixes, amb els termòmetres per sota dels zero graus. El diumenge 22 es va viure el pic, amb un temperatura mínima de -4,4 graus. Fins i tot el dimarts 24 de gener va nevar lleugerament a tot el municipi.

Més info: Cau neu a les cotes més altes de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem