contingut promocionat
mac2life logo

 

 

Els productes reacondicionats milloren la natura i la butxaca

A Mac2Life, ubicat a Volpelleres, tens els productes reacondicionats Apple que necessites

Comprar productes electrònics reacondicionats s’ha convertit en una alternativa cada vegada més popular, atès que ofereix beneficis tant per al medi ambient com per a la butxaca dels consumidors.

Beneficis mediambientals

Triar productes electrònics reacondicionats redueix l’impacte ambiental dels residus electrònics i conserva recursos valuosos com el coure, la plata, l’or i el pal·ladi, segons l’Environmental Protection Agency (EPA). Aproximadament, per cada milió de telèfons intel·ligents reutilitzats es poden recuperar 14.000 kg. de coure, 308 kg. de plata, 30 kg. d’or i 14kg. de pal·ladi. A més, aquesta pràctica redueix les emissions de gasos d’efecte hivernacle fins a un 50%. Segons un dels informes més recents de l’ONU sobre reciclatge de residus electrònics, només es recicla el 17% d’aquests. Tot això indica que la compra de productes reacondicionats és una solució efectiva per combatre aquesta problemàtica i promoure la reutilització i el reciclatge d’equips electrònics.

Avantatges econòmics

A més de ser una opció ecològica, comprar productes reacondicionats també ofereix avantatges econòmics. Aquests articles solen tenir un preu inferior als nous, cosa que suposa un estalvi significatiu per als consumidors. A més, els productes reacondicionats venuts per minoristes de renom solen sotmetre’s a proves i inspeccions per garantir que compleixin els mateixos estàndards de qualitat que els nous. Segons la Consumer Technology Association (CTA), els compradors han de buscar aparells electrònics reacondicionats amb una garantia que asseguri que l’article ha estat revisat a fons i és d’alta qualitat.

Els teus dispositius reacondicionats a Mac2life

A Mac2life, ubicat a av. de Can Bellet, 44 (Volpelleres), tens els productes reacondicionats Apple que necessites per millorar la salut del planeta i estalviar-te diners en mòbils, tauletes, ordinadors de sobretaula, portàtils, etc.

Truca al 638556729 per a més informació.

La botiga d'Iphones i productes Apple reacondicionats, Mac2life, està situada a l'avinguda Can Bellet, 44. Volpelleres. Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem