La protecció del medi ambient, protagonista d'una cursa amb un tram a Sant Cugat

En una cursa per equips, els participants hauran de recollir els residus que trobin durant el recorregut

Sant Cugat esta preparat per acollit un tram de la 3a edició de l'Ultra Clean Marathon, una carrera per equips amb l'objectiu de deixar una empremta positiva en el medi ambient, el dissabte 5 de juny, en el Dia Mundial del Medi Ambient. En la carrera, els equips participants hauran de córrer de Terrassa al Moll de Marina amb l'objectiu de recollir els residus que es trobin durant el recorregut i trobar els valors naturals de l'entorn i els impactes que els amenacen.

El recorregut serà de 60 quilòmetres i tindrà sortida des de Terrassa, a les 7 hores. Així doncs, i partint des de l'Anella Verda, travessarà la Serra de Galliners pel Camí dels Monjos fins a Rubí i Sant Cugat i posteriorment s'endinsarà en el Parc de Collserola, tocant el cim del Tibidabo, i baixant fins a la vall del riu Besòs, fins a arribar al Moll de Marina, entre el Port Olímpic i la platja de la Barceloneta. En la carrera, a més del temps, es puntuarà la quantitat de residus recollits i mirada conscient dels esportistes sobre l'entorn.

D'altra banda, i paral·lel a la carrera, a Sant Cugat es realitzarà una acció de neteja al Pi d'en Xandri, entre les 10h i les 13h, i es muntarà un espai de joc per infants i famílies amb materials de tota mena. A més, hi haurà una zona dedicada a l'educació ambiental amb guies de flora i fauna, lupes, artròpodes grans de metacrilat, etc.

 
 
Comentaris

Destaquem