Reconvertim el Camp de Golf pressiona pel gran parc interurbà a Sant Joan

La plataforma Reconvertim el Camp de Golf de Can Sant Joan torna a demanar celeritat per crear un gran parc interurbà entre Rubí i Sant Cugat

La plataforma Reconvertim el Camp de Golf de Can Sant Joan reclama als ajuntaments de Rubí i Sant Cugat que signin al més aviat possible un conveni amb l'Institut Català del Sòl (Incasòl) per crear un gran parc interurbà a les antigues instal·lacions esportives, ara en estat d'abandonament. 

Sense resposta dels ajuntaments

Segons la plataforma, ja fa 8 mesos que els ajuntaments dels dos municipis veïns es van comprometre a fer un retorn de la revisió de la proposta de conveni que els havia fet arribar l'Incasòl, propietari dels terrenys. "Malauradament, des de llavors la plataforma no ha tingut notícies de com ha avançat la qüestió. És més, els ajuntaments ni tan sols van arribar a contestar els correus de recordatori que la plataforma va enviar durant el mes d'octubre del 2022", expliquen des de l'entitat. 

Més info: Denuncien "paràlisi" en la transformació del golf de Sant Joan en parc públic

És per això que la plataforma, "cansada d'esperar i de no rebre notícies", ha tornat a contactar amb els ajuntaments i l'Incasòl i s'ha assabentat que el conveni encara no s'ha signat. En aquest sentit, cal recordar que l'anunci del llavors vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, d'alliberar 60 hectàrees del camp de golf per a ús ciutadà es va produir en el setembre de 2021.

Més info: Puigneró anuncia que l’antic camp de golf de Can Sant Joan serà finalment un parc

La plataforma considera que l'assumpte ja s'ha dilatat prou en el temps i que, abans de l'estiu, caldria tenir el conveni signat i el nou parc interurbà posat en marxa. A més, demanen als grups de l'oposició dels respectius ajuntaments que demanin explicacions en els pròxims plens i pressionin perquè aquesta qüestió es desencalli. També recorden que el 28 de maig hi haurà eleccions municipals i aquest és un projecte que la ciutadania reclama de fa temps.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem