El TOT Sant Cugat elimina el plàstic

El mitjà de comunicació deixarà d’embalar les publicacions amb plàstic sempre que per motius tècnics o per altres imponderables, no sigui imprescindible.

El TOT Sant Cugat eliminarà el plàstic en la seva distribució, amb l’objectiu de millorar en sostenibilitat i ser sensible amb el medi ambient.

Així, el mitjà de comunicació deixarà d’embalar les publicacions amb plàstic sempre que per motius tècnics o per altres imponderables, no sigui imprescindible.

Per tant, només s’utilitzarà quan els encartaments publicitaris ho facin necessari i, en aquestes ocasions, s’utilitzarà un embalatge ecològic, i sempre 100% biodegradable. Amb aquesta acció, el TOT vol posar la seva engruna a la cura del medi ambient aconseguint disminuir la petjada ecològica i evitar generar residus que malmetin l’entorn.

El TOT Sant Cugat agraeix l’interès de molts lectors, que han manifestat al mitjà de comunicació aquesta necessitat que coincideix amb la de l’empresa editora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem