Sant Cugat, en alerta pel risc elevat d'incendi

Les elevades temperatures i la falta de pluja de les últimes setmanes han fet augmentar el risc d'incendi

Sant Cugat viu una situació d'elevat risc d'incendi, després d'una onada de calor que ha deixat temperatures de rècord i la falta de pluges de les últimes setmanes. En aquest context, la Generalitat de Catalunya manté activat el pla alfa d'alerta per risc d'incendi a tota la comarca del Vallès Occidental, en el nivell 2 sobre 3.  El nivell 2 s'activa quan el perill és alt o molt alt i implica la regulació o suspensió d'algunes activitats amb risc d'incendi com la pirotècnia, les barbacoes o les tasques agrícoles.

En les últimes hores Sant Cugat ja ha viscut algun incendi. Va ser especialment alarmant el foc que es va produir a Collserola, entre Vallpineda i Valldoreix, el 18 de juliol i que va cremar 2.000 metres quadrats de bosc. Un avís immediat i la ràpida resposta dels Bombers (i ADF), que va mobilitzar 20 dotacions, incloent tres helicòpters, va evitar mals majors en un entorn natural molt sec i amb urbanitzacions a prop.  El 20 de juliol també es va produir un petit foc de matolls a l'entorn de l'Hospital General

Més info: Incendi en una zona boscosa de Vallpineda, a tocar de Valldoreix

En cas de detectar fum o un foc, es demana trucar ràpidament al 112.

Captura de Pantalla 2023 07 20 a les 9.28.14

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem