SOS Bosc Volpelleres demana una taula de diàleg d'última hora amb l'Ajuntament

Després de veure que començaven les obres per a trasplantar els arbres, s'han encès les alarmes a les entitats ecologistes

L'entitat ecologista SOS Bosc Volpelleres va redactar una carta als cinc partits polítics que formen part del Ple Municipal, on demanen una taula de diàleg entre les dues parts i l'AFA La Mirada per repensar les possibles ubicacions alternatives de l'escola.

Això va ser diumenge 6 de novembre, un dia abans que es percatéssin que havien començat les obres de trasplantament d'arbrat. Es tracta del primer pas del projecte de l'edifici de La Mirada, en què alguns dels arbres que s'ubiquen a la zona on anirà l'escola es mouran a darrere de l'institut Leonardo da Vinci. D'altres seran talats.

D'altra banda, divendres dia 11 hi ha convocada a les 11 h una concentració al mateix bosc contra la construcció del nou edifici en aquell espai.

Més info: L'inici del trasplantament d'arbres al bosc de Volpelleres alarma les entitats ecologistes

"Benvolgudes, benvolguts

SOS bosc Volpelleres manifesta que hi ha alternatives factibles enel barri de Volpelleres per a construir l'edifici de l'escola La Mirada ique cal estudiar-les seriosament.

Donat que ubicar l'escola La Mirada enmig del bosc té un impacteirreparable, demanem que es creï urgentment una taula de diàlegconjunta amb representants de l'Ajuntament, de l'AFA La Mirada ide SOS bosc Volpelleres per estudiar seriosament les ubicacions del'escola La Mirada.

Considerem que hi ha emplaçaments alternatius tots viables irealitzables a curt termini que són més econòmics i méssostenibles.

Us agrairem rebre resposta a la nostra sol·licitud.

Atentament,

SOS bosc Volpelleres"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem