Torna un senglar a passejar impertèrrit pels carrers de Sant Cugat

El mamífer va transitar pels carrers cèntrics de Sant Cugat davant la mirada atenta dels santcugatencs que estaven en les terrasses prenent alguna cosa

Un senglar recorre de nou els carrers de Sant Cugat amb tota tranquil·litat durant el divendres 17 de març al vespre. El mamífer es va mostrar impertèrrit davant les mirades i fotografies dels santcugatencs que estaven en les terrasses prenent alguna cosa, mentre ell va estar passejant per la plaça de Barcelona i els seus voltants a la recerca de menjar.

Més info: Es torna a veure un porc senglar pels carrers de Sant Cugat

No és la primera vegada que es veu un senglar pels carrers del centre de Sant Cugat, i és que en les últimes setmanes, un animal d'aquesta espècie (podria ser el mateix) s'ha deixat veure dormint sota el sol en la plaça de Doctor Galtés o escarbant entre la brossa amb la intenció de trobar una peça per endur-se a la boca. Des del TOT Sant Cugat s'ha demanat a l'Ajuntament com actuar davant aquesta situació, però encara no hem tingut resposta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem