Una trentena de jornades de caça aquesta temporada a Collserola

Sant Cugat tindrà una vintena de jornades de caça fins al mes de febrer

Aquest dijous 6 d'octubre va començar la temporada de caça a Collserola, amb una batuda de senglars a Sant Cugat. Fins al 25 de febrer s'han programat més de trenta jornades de cacera a tot el Parc Natural, una vintena de les quals tindran lloc al terme municipal de Sant Cugat. Les jornades es divideixen entre les batudes de senglars i la caça menor (conills, tords i tudons).

La zona compresa entre el Pi d’En Xandri i la plaça del Rotary i els seus voltants es considera zona de seguretat i no es podrà realitzar cap tipus d’activitat de caça. En els dies de cacera, es tancaran alguns camins i s'informarà de l'activitat per prevenir accidents. 

Pel que fa a les batudes de senglar, aquestes són les zones de Sant Cugat delimitades: Can Bell, Font de Sant Vicenç, Torrent de Sant Antoni, Caseta Blanca, Serra de Sant Vicenç, Font de Can Gordi, Torrent de Can Gordi, La Olla-Serra del Pedregal, Pantà de Can Borrell, Turó de Sant Adjutori, Turó Can Borrell i Turó de la Torrefera.

Pel que fa a la caça menor, s'estableix un màxim de 850 conills caçats durant tota la temporada al conjunt de Collserola.

Els dies de cacera per municipis

Captura de Pantalla 2022 10 07 a les 12.49.31

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem