Sant Cugat i el Vallès en alerta per pluges

Segons les previsions, dimecres 27 es podrien superar els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts

Protecció Civil de Catalunya de la Generalitat va tancar dilluns 25 al vespre la fase s'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) un cop el Servei Meteorològic de Catalunya va donar per acabat l'episodi de calor que va començar el divendres dia 22. S'espera una setmana amb temperatures que ens donaran una treva i seran més suaus que les darreres setmanes. Des del mateix Servei Meteorològic alerten que el nou episodi climatològic comportarà l'arribada d'alguns ruixats.

Captura de Pantalla 2022 07 26 a les 9.35.07

 

 

Les precipitacions, que podrien ser intenses en alguns punts, no estan previstes fins dimecres. De fet, hi ha nou comarques en alerta: la Garrotxa, Osona, el Ripollès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat i el Garraf. 

Segons les previsions es podrien superar els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts i els ruixats podrien anar acompanyats d'alguna tempesta. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem